Tags

Dette er min blog om danskfaget. Den er mest tænkt som et sted, hvor jeg vil lægge ressourcer så som idéer til undervisning, links, ting, jeg har skrevet eller videoer, jeg har lavet, som jeg håber, andre kan få glæde af.

Jeg er lærer i dansk på læreruddannelsen i Roskilde, og det meste af det, jeg laver og lægger her, er derfor særligt henvendt til lærerstuderende, men meget af det kan sagtens være relevant for lærere i folkeskolen også.

Kig med, og se, om der er noget, du kan bruge. Siden er under opbygning, så endnu er der ikke så meget her, men der kommer langsomt mere og mere til. Så kig ind i ny og næ, eller tilmeld dig e-mailservice (ude i siden på computeren, nederst på siden på Ipad) og få besked, når der er nyt.

Alt på siden er omfattet af almindelig ophavsret, hvilket vil sige, at man må hente materiale fra hjemmesiden, hvis man er ansat på en skole, der har en aftale med Copydan. Det har de fleste skoler. Derfor kan man, som lærer eller lærerstuderende, bare hente det, man kan bruge.

Videoer må ikke kopieres, men du må gerne linke til dem. De findes på Youtube til fri afbenyttelse.

Jeg kan kontaktes her:

Velkommen til!

Reklamer