Om denne blog

Dette er min blog om danskfaget. Den er mest tænkt som et sted, hvor jeg vil lægge ressourcer så som idéer til undervisning, links, ting, jeg har skrevet eller videoer, jeg har lavet, som jeg håber, andre kan få glæde af.

Siden er endnu under opbygning, men der vil langsomt komme mere til, så kig ind i ny i og næ eller tilmeld dig e-mailbeskeder, når der kommer nyt på siden.

Jeg underviser og forsker i fagdidaktik i dansk og didaktik bredt på læreruddannelsen i Roskilde, og det meste af det, jeg laver og lægger her, er derfor særligt henvendt til lærerstuderende, men meget af det kan sagtens være relevant for lærere i folkeskolen også.

Kig med, og se, om der er noget, du kan bruge. Jeg har en meget travl hverdag, så der kan gå tid mellem hver gang, jeg får lagt noget nyt ind.

Alt på siden er omfattet af almindelig ophavsret, hvilket vil sige, at man må hente materiale fra hjemmesiden, hvis man er ansat på en skole, der har en aftale med Copydan. Det har de fleste skoler. Derfor kan man bare hente det, man kan bruge.

Videoer må ikke kopieres, men du må gerne linke til dem. De findes på Youtube til fri afbenyttelse.

 

Velkommen til.

Bettina

PS: hvis du vil kontakte mig, så kan jeg kontaktes på BettinaBuch40@gmail.com

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s