Genrepædagogik

Denne side og undersiderne vil komme til at indeholde indlæg og forslag, der har med den australske genrepædagogik at gøre.

Her er foreløbig to videoer, hvor jeg introducerer til genreteorierne og teorier om pædagogikken bag genreteorierne. De bør ses i rækkefølge.

Første video:

Anden video:

Jeg har lavet en oversigt over de forskellige genrer, der fokuseres på i en nordisk sammenhæng. Denne har jeg lånt fra Johansson og Rings bog: Lad sproget bære. Genrepædagogik i praksis, som du kan købe her (jeg har ikke nogle økonomiske interesser i salg af bogen). Klik på linket herunder for at finde min oversigt som PDF eller her, hvis du bare vil se en hurtig oversigt:

Oversigt over genrer

De genrer, der er markeret med grønt, vil jeg komme til at gennemgå og lave videoer om, de andre må du læse mere om et andet sted. F.eks. i ovennævnte bog.

Hvis du vil læse lidt mere om genrebegrebet og SFL har jeg lavet et par undersider og vedhæftet lidt tekst fra min afhandling, der omhandler disse to ting. Du kan finde siden om SFL her og siden om genrebegrebet her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s